Používanie cookies a ochrana osobných údajov - Mesarčík, Matúš
Cookies ako sledovacia technológia na internete, ktorá síce ustupuje novým trendom v digitálnom marketingu, ale množstvo slovenských podnikateľov predmetnú technológiu využíva. Objasnenie základných pojmov týkajúcich sa cookies a ich komplexného právneho rámca. Legálne možnosti ich používania a spracúvania na webových stránkach či v aplikáciách. Čo musí podnikateľ pri spracúvaní cookies urobiť, aj z pohľadu GDPR, s príkladmi z judikatúry a praxe dozorných orgánov.