Zmeny v mzdovej oblasti – novela zákona o minimálnej mzde a Zákonníka práce č. 294/2020 Z. z. - Toman, Jozef
Zmeny v mechanizme určovania minimálnej mzdy a minimálnych mzdových nárokov. Nový spôsob určenia minimálnych mzdových zvýhodnení naviazaných na minimálnu mzdu, mzdovej kompenzácie za sťažený výkon práce a náhrady za neaktívnu časť pracovnej pohotovosti mimo pracoviska.