Na Slovensku bola v zisku jediná banka. Poisťovniam sa darilo o niečo lepšie
Slovenský bankový sektor, ktorý zažil v minulom roku značnú stratu, spôsobenú predovšetkým zvýšenou tvorbou opravných položiek. Aj napriek týmto problémom sa v minulom roku podaril slovenskému finančnému sektoru rast, polepšil si o 1,4 percenta. Hlavné opravné položky. Poštová banka ako jediná v zisku. Zisk slovenských poisťovní o 16,46 percenta a investicie, ktoré rástli napriek pandémii.