Optimization of Sensor Network Topology Using Multiple Criteria - Jurík, Pavol, 1987-
Popis optimalizácie siete senzorov na príklade výskumu ukazovateľov kvality ovzdušia vo vybraných učebniach univerzity. Bola vytvorená senzorická sieť pozostávajúca z uzlov senzorov, ktoré nepretržite monitorovali teplotu, vlhkosť a CO2 v učebniach.