Rozviazanie pracovného pomeru z dôvodu neospravedlnenej absencie - Matlovičová, Iveta
Absencia ako porušenie pracovnej disciplíny. Sankcie za porušenie pracovnej disciplíny. Sankcia vo forme skončenia pracovného pomeru. Okamžité skončenie pracovného pomeru. Výpoveď z dôvodu neospravedlnenej neprítomnosti v práci.