Výpoveď z nájmu nebytových priestorov - Čurila, Dušan
Základy právnej úpravy nájmu nebytových priestorov a charakteristika nájmu nebytových priestorov. Skončenie nájmu nebytových priestorov. Náležitosti výpovede z nájmu nebytových prestorov. Príklady z praxe.