Odstúpenie ako jednostranný právny úkon v pracovnoprávnych vzťahoch - Čurila, Dušan
Jednostranný a dvojstranný právny úkon medzi zamestnávateľom a zamestnancom. Odstúpenie od pracovnej zmluvy, dohody o vykonaní práce, dohody o konkurenčnom záväzku a dohody o hmotnej zodpovednosti.