Zlúčenie, splynutie, rozdelenie alebo zrušenie obchodnej spoločnosti bez likvidácie s právnym nástupcom - Novotná, Ľudmila
Zlúčenie, splynutie a rozdelenie spoločnosti podľa Obchodného zákonníka. Zlúčenie, splynutie, rozdelenie a zákon o účtovníctve. Zlúčenie, splynutie, rozdelenie a Postupy účtovania v podvojnom účtovníctve. Majetkové prepojenie medzi zúčastnenými účtovnými jednotkami.