Softvér z hľadiska dane z príjmov - Brnová, Miroslava
Definícia nehmotného majetku. Priemyselné právo a autorské práva k literárnym, vedeckým a umeleckým dielam. Účtovné a daňové posúdenie softvéru ako nehmotného majetku z hľadiska daňových výdavkov. Softvér a jeho technické zhodnotenie. Upgrade a upgrade softvéru.