Zákonník práce úplné znenie zákona č. 311/2001 Z. z. - Toman, Jozef
Rozsiahly a komplexný komentár aktuálny k 1. 1. 2021 k Zákonníku práce s množstvom príkladov, judikátov, právnych pohľadov a situácií z praxe. Zmeny v Zákonníku práce v úprave minimálnej mzdy, minimálnych mzdových nárokov, mzdových zvýhodneniach za prácu v sobotu, nedeľu či v noci a mzdovej kompenzácii za sťažený výkon práce. Po zmene zákonom č. 157/2020 Z. z. sa upravuje možnosť predĺženia pracovného pomeru na určitú dobu, ktorý sa má skončiť v čase mimoriadnej situácie, núdzového stavu alebo výnimočného stavu vyhláseného v súvislosti s ochorením COVID-19 alebo do dvoch mesiacov po ich odvolaní, u ktorého nie sú splnené podmienky na jeho predĺženie jedenkrát a najviac o jeden rok.