První setkání se zapsaným mediátorem v České republice - Kopalová, Michaela
Novelizácia českého práva v oblasti mediácie - prvé stretnutie so zapísaným mediátorom. Podstata, účel a funkcie. Spôsob zahájenia komunikácie. Motivácia strán. Odmena mediátora. Vlastné postrehy autorky z pohľadu každodennej praxe zapísanej mediátorky a zároveň školiteľky českých sudcov.