Projekt ADR - mediácia civilná - Swanová, Beata
Informácia o národnom projekte, ktorého cieľom je zvýšiť využívanie mimosúdnych, resp. alternatívnych foriem riešenia problémov (ADR) v trestnej a civilnej oblasti podľa štandardov EÚ. Odborná rozprava k danému projektu. Pripravované aktivity.