Referendum o predčasných voľbách je protiústavné - Giba, Marián
Otázka súladu referenda o predčasných parlamentných voľbách s Ústavou SR. Autor zaujíma jednoznačný názor, že referendum o predčasných parlamentných voľbách je protiústavné. Daný postoj autor podporuje argumentmi právnej teórie, platného práva a judikatúry.