Využití samoobslužných pokladen v maloobchodě: jejich vliv na zákaznickou spokojenost a vývoj těchto technologií na českém trhu - Dvořáková, Michaela
Chovanie zákazníkov a vplyv samoobslužných pokladien na zákaznícku spokojnosť. Aktuálny stav implementácie a využívania samoobslužných pokladien na českom maloobchodnom trhu.