Evaluace komunikace vybraných kosmetických značek na sociálních médiích - Reifová, Jana
Definícia sociálnych médií a sociálnych sietí. Obsahová analýza a jej aplikácia pre analýzu komunikácie na sociálnych médiách. Prezentácia výstupov z analýzy komunikácie vybraných kozmetických značiek.