Připravenost podniků na vzdělávání zaměstnanců s využitím ICT – porovnání zemí Visegrádské čtyřky - Volfová, Monika
Vzdelávanie zamestnancov s využitím informačných a komunikačných technológií (ICT). Analýza pripravenosti stredných podnikov v krajinách Vyšehradskej štvorky na vzdelávanie s využívaním ICT. Vzťah medzi vzdelávaním v oblasti ICT v roku 2020 s digitálnym rozvojom ekonomiky krajín Vyšehradskej štvorky.