Aktuálne zmeny v oblasti inšpekcie práce - Hamuľák, Mikuláš
Novela v oblasti inšpekcie práce s účinnosťou od 1. apríla 2021. Prehľad zmien v oblastiach: účel legislatívnej zmeny v oblasti inšpekcie práce, rozšírenie kompetencií Národného inšpektorátu práce, vyšetrovanie príčin vzniku choroby z povolania, vydávanie preukazov a osvedčení, príprava a zmena oprávnenia inšpektora práce, povinnosti zamestnávateľa, spracúvanie osobných údajov, pokuty za porušenie zákona, výkon dohľadu nad určenými výrobkami, zmena v oblasti BOZP, nový model primeranej zodpovednosti odberateľa práce za nelegálne zamestnávanie a výkon detskej práce.