Current Measures and Challenges to Strengthen Consumer Protection - Kissová, Jana, 1979-
Vplyv pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom, najmä v kontexte núdzovej situácie vplývajúcej na sociálny a ekonomický rozmer, na ochranu spotrebiteľa a jeho práv. Aktuálna situácia vo vybraných krajinách a v Európskej únii, s porovnaním systému opatrení v Slovenskej republike a Českej republike na stabilizáciu či udržanie pracovníkov alebo odstránenie hroziacich škôd pri dodržiavaní spotrebiteľských práv.