K pojmu daňové konanie a daňová kontrola v intenciách vybraných rozhodnutí súdov Slovenskej republiky - Rakovský, Peter
Analýza pojmov daňové konanie a daňová kontrola. Vybrané zásady sprevádzajúce daňové konanie a daňovú kontrolu, pričom ich vplyv a pôsobenie vymedzuje prostredníctvom ich aplikácie súdmi Slovenskej republiky. Široké chápanie daňových zásad súdmi Slovenskej republiky, pričom ich analýzu vykonáva v zmysle ustanovení zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov.