Czech Kurzarbeit: First Evidence from the First Pandemic Wave - Jurajda, Štěpán
Štruktúra podpory typu firmy z hlavného českého programu kurzarbeit Antivirus B na jar 2020 v súvislosti so štruktúrou ekonomiky a so štruktúrou dopytových šokov aproximovaných klesajúcim počtom odpracovaných hodín. Dôkazy založené na prieskume štruktúry výnosov, ktoré naznačujú veľké medzery v účasti v prospech veľkých zamestnávateľov a neprimerane vysokú intenzitu využívania programu výrobnými spoločnosťami, najmä tými, ktoré už pred pandémiou vykazujú klesajúce účty za mzdu.