Spotrebiteľ na finančnom trhu - Dzurová, Mária
Gramotnosť spotrebiteľa na finančnom trhu - finančná gramotnosť. Potreba a význam finančnej gramotnosti pre život spotrebiteľov. Meranie finančnej gramotnosti.