Comparison of Selected Localization Methods of Mobile Phones - Korytinová, Kristína, 1995-
Súhrn teoretických základov pripravovaného výskumu so zameraním na porovnanie a vyhodnotenie dvoch metód pomocou údajov o polohe mobilných telefónov a identifikácie ich generických výhod a nevýhod. Spôsob určovania polohy založený na mobilných zariadeniach, konkrétne Cell Of Origin (COO) a relatívne najnovšej technológii v tejto oblasti, GPS. Sekundárny výskum pomocou textovej analýzy a sekundárnej analýzy údajov. Porovnanie týchto dvoch techník. Výhody a nevýhody týchto analytických metód.