K problematike „home office“ - Nástroj vo vývoji - Strážovská, Ľubomíra
Možnosť vykonávať prácu doma z hľadiska zamestnanca i zamestnávateľa. Novela Zákonníka práce zo 4. 4. 2020, podľa ktorej zamestnávateľ mal právo nariadiť zamestnancovi prácu formou home office. Účinky „home officu“ na zamestnanca – človeka.