Impact of the Covid-19 Pandemic on Youth Unemployment in the European Union - Lambovska, Maya
Príspevok analyzoval, ktoré krajiny EÚ zaznamenali v roku 2020 najvýraznejší nárast miery a počtu nezamestnaných mladých ľudí do dvadsaťpäť rokov v porovnaní so situáciou na konci roku 2019.