Public Awareness of Circular Economy: Case of Slovak Republic - Vagner, Ladislav
Identifikácia povedomia a správania obyvateľov SR ohľadom obehového hospodárstva. Určenie miery recyklácie, opätovného použitia, zníženia a tiež nového konceptu odmietania odpadu prostredníctvom dotazníkov.