Potenciál informačných a komunikačných technológií pre hospodársky rast - Micháliková, Lucia
Význam a prínos informačných a komunikačných technológií. IKT ako komplexný systém v organizácií. Význam IKT pre hospodársky rast. Inteligetný priemysel. Predpoklady a odporúčania pre úspešné rozvíjanie sa IKT sektora na Slovensku.