Technické inovácie vo financiách a ich regulácia – priestor pre spoluprácu akadémie a regulačných orgánov - Péliová, Jana, 1976-
Rozvoj digitálnych technológií posledných rokov a ich presahov do sektora financií, podpora disruptívnej ekonómie a nové možnosti spracovania a využívania dát viedli k rozvoju sektora FINTECH. Analýza veľkých dát na riadenie rizík. Umelá inteligencia (AI - Artificial Intelligence) pri riadení rizík. Blockchain a riadenie rizík.