Hrozba posledných dvoch dekád. Ako pôsobí koncentrácia na slovenský priemysel? - Stančík, Richard
Na základe výšky koncentrácie možnosť predpokladať možné charakteristické črty trhu, čo determinuje aj správanie firiem pôsobiacich na trhoch. Miery koncentrácie odvetví priemyslu v SR. Ťažký a ľahký priemysel.