Digital Human Skills from the Corporate Economy and Business Development - Malkawi, Elena
Skúmanie postojov študentov k technológiám a ich negatívnych skúseností s nimi, ktoré mali v procese online vzdelávania. Skúmanie teoretických východísk a najlepších postupov v problematických oblastiach s cieľom formulovať odporúčania na zlepšenie kvality vysokoškolského vzdelávania v digitálnej spoločnosti.