Differences in Application of Accounting Standards - Current Aspects - Savova, Kameliya
Objasnenie teoretickej podstaty účtovných štandardov. Predstavenie platných účtovných štandardov pre verejne obchodovateľné spoločnosti a pre podniky, ktoré nevydávajú cenné papiere, globálne a v Bulharsku.