Strategic Management Tools and Their Application in Innovation Processes - Kufelová, Iveta, 1970-
Rozvoj nových technológií a inovačných procesov vedúci spoločnosti k zlepšovaniu ich procesov, výsledkom čoho sú stále nové produkty. Náklady súvisiace s činnosťami vykonávanými v predvýrobnej, výrobnej a postprodukčnej fáze v priebehu životného cyklu výrobku. Optimalizácia nákladov počas celého životného cyklu produktu pomocou nástrojov strategického riadenia, so zameraním na rôzne fázy. Nástroje ako kalkulácia cieľových nákladov, kalkulácia nákladov životného cyklu a kaizen.