Selected Approaches of the Behavioral Economics in Post Pandemic Management - Súkeník, Norbert, 1994-
Kríza v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom a jej následky predstavujúce pre manažérov nové výzvy. Porozumenie jednaniu ľudí v reálnych podmienkach pomocou znalostí behaviorálnej ekonómie a popisných prístupov k rozhodovaniu. Zefektívnenie riadenia a výhody behaviorálnej ekonómie pre manažérov v procese „znovuotvorenia“ ekonomiky. Znalosti a riešenia behaviorálnej ekonómie použiteľné pre postpandemický manažment. Príklady praktického uplatnenia predmetnej témy v novovytvorenom prostredí riadenia.