Transformation of Communication Policy of Slovak Companies - Világi, Róbert, 1985-
Transformácia komunikačnej politiky podnikateľských subjektov v rámci inovácií v procesoch riadenia podniku. Vybrané charakteristiky slovenského trhu z hľadiska transformácie z offline na online. Analýza slovenského trhu: zvyšovanie podielu využívania sociálnych sietí spoločnosťami a zvyšovanie výdavkov na internetovú prezentáciu a propagáciu. Zmapovanie obdobia do vypuknutia pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom, vytvárajúc referenčný rámec pre následný výskum účinkov pandémie na komunikačné aktivity slovenských podnikov.