Zverejňovanie fotografií zamestnancov a ich kontaktných údajov - Mesarčík, Matúš
Zverejňovanie fotografií a kontaktných údajov zamestnancov zamestnávateľmi ako jeden z najčastejších aplikačných problémov pri spracúvaní osobných údajov v rámci pracovnoprávnych vzťahov, keďže sa pri ňom prelína aj viacero právnych režimov. Stručný prehľad režimu, v ktorom sa fotografie a kontaktné údaje zamestnanca nachádzajú. Možné praktické riešenia ich zverejňovania.