Prevádzkovanie e-shopu a všeobecné nariadenie o ochrane údajov - Mesarčík, Matúš
Problematika ochrany osobných údajov a spracovávania údajov o zákazníkoch v rámci prevádzkovania internetových obchodov (e-shopov), aj v kontexte európskeho práva (GDPR). Architektúra e-shopu a ochrana osobných údajov. Prevádzkovateľ e-shopu a informovanie dotknutých osôb. Účely spracúvania v rámci e-shopu a právne základy. Zodpovednosť a bezpečnosť internetového obchodu. Nastavenie zmluvných vzťahov s dodávateľmi. Marketing internetového obchodu.