Zákonné poistné odvody do Sociálnej poisťovne od 1. júla 2021 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Povinnosti SZČO platiť zákonné sociálne poistenie do 1. júla 2021. Vymeriavacie základy a zákonné poistné do Sociálnej poisťovne. Minimálne a maximálne poistné. Platby do Sociálnej poisťovne – termíny a identifikácia platby u SZČO.