<The> GDPR at the Organizational Level: A Comparative Study of Eight European Countries - Zanker, Marek
Predstavenie výsledkov skúmania zberu, spracovania a ukladania osobných dát v podnikateľskej sfére ôsmich európskych krajín. Analýza informovanosti o GDPR, výške vynaložených nákladov, počte školení, subjektívneho hodnotenia ako aj spôsobu zabezpečenia dát. Spoločné a odlišné výsledky daných krajín.