Vplyv infografiky na rozhodovanie manažérov - Kádárová, Jaroslava
Význam farby a jej vnímanie neplatí všeobecne a bezpodmienečne. Vnímanie významu farieb je subjektívne a do istej miery je spojené s kultúrou, náboženstvom, tradíciami, geografickými a súčasnými rozdielmi, skúsenosťami a podobnosťami s predmetmi. Stanovenie dôležitosti farieb pre rozhodovanie manažérov a ich vhodná aplikácia pri zostavovaní riadiacich panelov manažmentu. Prvky infografiky a ich vplyv, ako aj vplyv výberu vhodného grafu na rozhodnutia manažérov.