Porovnanie konceptu tradičného softvéru a cloud riešení v oblasti účtovníctva - Veteška, Lukáš
Výhody a nevýhody cloudových riešení a porovnávanie s tradičným účtovným softvérom. Nové cloudové riešenia prinášajú mnoho výhod oproti tradičným softvérovým riešeniam, z ktorých môžu ťažiť najmä malé a stredné podniky. Manažéri majú dnes neustály prístup k dôležitým finančným informáciám, ktoré im umožňujú prijímať rozhodnutia rýchlejšie a lepšie.