<The> Impact of the Pandemic Crisis on Interest Level and Shopping Behaviour Within the Discount Portals - Matušíková, Daniela
Vplyv pandemickej krízy na úroveň záujmu a spotrebiteľského správania na zľavových portáloch pôsobiacich na slovenskom trhu ako dôležitý prvok podpory predaja. Analytický pohľad na vývoj vybraných faktorov spojených s návštevnosťou webových stránok zľavových portálov ako potenciálneho nákupného trhu. Pandemická situácia spolu s jej prísnymi obmedzeniami výrazne eliminuje záujem o nákup na zľavových portáloch.