<The> Role of Universities in Regional Development Strategies: A Comparison Across Actors and Policy Stages - Fonseca, Lilliana
Hlbšie teoretické a empirické porozumenie prínosu univerzít v rôznych fázach procesov regionálnej inovačnej stratégie. Vzájomné porovnanie štyroch univerzít podľa podľa stupňa politiky a aktérov univerzít zapojených do stratégií. Kľúčové úlohy univerzít v regionálnom inovačnom rozvoji.