<The> Non-sovereign Territories: Economic and Environmental Challenges of Sectoral and Geographic Over-specialisation in Tourism and Financial Services - Armstrong, Harvey
Analýza ekonomických a geografických čŕt krajín bez štátnej suverenity v kontexte výzvy hospodárskeho rastu, ktorým malé ekonomiky čelia. Charakteristika cestovného ruchu - kľúčové segmenty. Finančné služby, zdroje a výroba.