Uplatnenie základných nástrojov manažérstva kvality pri analýze nezhodných produktov - Mareček-Kolibiský, Martin
Analýza nezhodných produktov a zlepšenie ich kvality, ktoré predstavuje značný prínos pre podnik. Analýza zameraná na vybraný druh produktov, ktoré boli vyrobené počas obdobia štyroch rokov. Výskyt nezhodných produktov zistený na základe zákazníckych reklamácií. Pri analýze uplatnené základné nástroje manažérstva kvality. Navrhnuté nápravné opatrenia a zhodnotený prínos z realizovaných opatrení.