MiR: Na začátku byl model z kostek lega - Blechová, Eva
Autonomní roboti spoločnosti Mobile Industrial Robots (MiR) optimalizujú logistické procesy. Začalo sa to koncom roka 2018 jedným robotom MiR na skúšku. Mal za úlohu prevážať dvierka do sušičiek na montážnu linku a cestou späť priviezť prázdne obaly na baliacu linku.