Siemens Logistics má novou generaci sorterů
Objemy prepravovaných balíkov celosvetovo rastú tak ako segment e-commerce. Zákazníci očakávajú čo najrýchlejšie dodanie zásielok za čo najnižšie ceny. Balíkové operácie vyžadujú zladenie logistických procesov v triediacich centrách. Siemens Logistics poskytuje softwerové riešenia, ktoré zvyšujú transparentnosť a monitorovanie v reálnom čase.