Impact of Work Environment Factors on Employees in Selected Small Engineering Companies in Slovak Republic - Bestvinová, Viera
Vplyv pracovných environmentálnych faktorov na výkon a pohodlie zamestnancov vo vybraných malých strojárskych podnikoch v Slovenskej republike. Príspevok založený na subjektívnych hodnoteniach pracovných faktorov od zamestnancov, ktoré ovplyvňujú výkon ich práce.