Hranice automatizace? Představivost je krátká - Hubička, Filip
Ladislav Smelik spoluzakladateľ spoločnosti Xertec spolu so synom Marekom generálnym riaditeľom firmy, popisujú najnovšie trendy nielen v oblasti automatického balenia zásielok. V minulom ročníku súťaže Impuls Logistika zvíťazili v kategórii produkt s automatizačnou technológiou CMC Carton Wrap XL, ktorá vytvára z vlnitej lepenky obal na mieru.