Industry 4.0 Impact on Labour Market and HR Management - Cuninková, Lucia
Hlavné zistenia o zmenách a účinkoch nových technológií podľa požiadaviek priemyslu 4.0, ktoré boli zaznamenané na trhu práce a v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Nové technológie, ktoré prinášajú novú éru, nové podnikanie, nové prístupy k fungovaniu, ako aj nové pracovné miesta, ktoré vyžadujú nové kompetencie a sľubné schopnosti. Personalisti, ktorí hrajú kľúčovú úlohu pri rozvíjaní svojich kompetencií k vytváraniu príležitosti a zmierňovaní výziev, ktoré priemysel 4.0 pre ľudské zdroje prináša.