Digitization of the Construction Industry in the Czech Republic - Rudl, Lukas
Problematika inovácií v stavebníctve, ktorá je spojená s postupnou digitalizáciou celého sektora za účelom zefektívnenia pracovných procesov, úspory času a nákladov. Problematika implementácie BIM (Building Information Modeling - informačný model budovy) a celkovej transformácie stavebného priemyslu na základe schválenej inovačnej stratégie stavebného priemyslu v Českej republike 2019-2030.