HR mění lidé, ne data samotná
Akú majú dáta cenu v oblasti ľudského kapitálu, predovšetkým ako z nich urobiť hodnotu pre spoločnosť a jej zamestnancov? Ponúkam pohľad do kuchyne práce s dátami nielen v HR najväčšej tuzemskej banke, ale aj jeden príklad, kde sa nám podarilo s pomocou dát zmeniť interný proces banky.